Content voor Ingelogde Gebruikers
+31 (0)6 59 742 744 | info@busje-komtzo.nl

Reviews Geef je mening over Busje komt zo

Beoordelingen van onze klanten

Een berekening van de laatste 31 klantreviews leert ons dat we een gemiddeld cijfer krijgen van 9,5. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Wil je ook een review schrijven? Vul dan het formulier hiernaast in. Eén keer per maand plaatsen we de nieuwe reviews op de website.

Schrijf zelf een beoordeling:

    Naam
    Verhuisd van...
    Naar...
    E-mail

    Aantal sterren (1 tot 5)
    5 sterren4 sterren3 sterren2 sterren1 ster

    Bericht

    Top ervaring

    12-11-2020 – Cecile Horstra
    Voor het eerst een verhuizing uitbesteed en echt een top ervaring gehad met Busje Komt Zo! Ze kwamen op tijd, heel relaxed, aardige jongens, alles netjes en goed ingepakt. Mooi om te zien hoe de wagen volledig vol werd gebouwd. Tussendoor even kopje koffie en weer door 🙂
    Ook van tevoren duidelijk leuk contact gehad over het plannen van de verhuizing, en dan ook nog een goede prijs. Kortom: een dikke aanrader!

    Verhuizen van Buren naar Geldermalsen

    23-10-2020 – Savannah van Schaik
    Super service van het verhuisbedrijf, iedereen was super vriendelijk. ik raad het zeker aan.

    Verhuizen: Tilburg; Monteren van 2 nieuwe Ikea kasten en een nieuw…

    31-08-2020 – Anoniem

    Verhuizen: 1051 EN

    13-08-2020 – Carolina Novais
    Great professionals!
    Everything has been made with care and kindness.
    The work even took less time then what was expected.

    We are very happy with the service and definitely will do it again if we need it!
    Highly recommended! 💖

    Keurige en goed verzorgde medewerkers

    09-08-2020 – Anoniem
    Goed en vlot verlopen, nette service en contact. De verhuizers hebben echt super werk geleverd.

    Verhuizen: Amsterdam; Materiaal om spullen in te pakken
    08-08-2020 – Kayleigh Lee-On
    Heel fijne mannen die alles goed verpakken. Ik had net nieuwe meubelen en ineens weer een verhuizing. Alles is zonder krassen aangekomen! Ook werken ze hard en zijn ze vriendelijk

    Verhuizen: Purmerend

    24-07-2020 – T.k Ursem
    Echt een aanrader.
    Schrijf niet vaak een review.
    Maar het ging gewoon allemaal top.
    Dus verdienen ze gewoon 5 sterren op alles

    Verhuizen: Hilversum

    19-07-2020 – Melissa Van Wees
    Uitstekend, dik tevreden! Zeer nette en vriendelijke verhuizers, zeer aan te raden!

    Verhuizen: Zeist

    13-07-2020 – Anoniem
    De mannen van Busje komt zo hebben hard gewerkt. Ondanks de hitte die dag en het feit dat de lift in het gebouw stuk ging, verliep het allemaal vlot. Ze zijn voorzichtig met de spullen, denken goed mee en zijn erg behulpzaam. Mocht ik weer iemand nodig hebben, dan zal ik zeker Busje komt zo contacten. Bedankt mannen!

    Verhuizen: Nijmegen; Gedeelte inboedel naar grof vuil

    08-07-2020 – Monique Straatman
    Uiterst tevreden, kan ze niet genoeg aanbevelen. Ik had een flinke klus maar het was geen probleem. Zeer professioneel en heel klantvriendelijk. Als ik nogmaals een soortgelijke klus heb zal ik ze zeker weer gebruiken.

    Moving

    26-06-2020 – James
    Highly recommended

    Verhuizer

    26-06-2020 – Serkan
    Prima gasten. Zeer betrouwbaar en pakken werkelijk alles uit je handen. Ze kijken niet op de klok. Ik had ze gehuurd voor 2 uur maar ze hebben me 2,5 uur geholpen. Gewoon keurig! Echt een aanrader als je opzoek bent naar verhuizers.

    Verhuizen: Utrecht

    24-06-2020 – Pauline Broers
    Top service! Super vriendelijk en snel geholpen met mijn verhuizing. Ik had er geen omkijken naar en alles ging volgens plan. Ze zijn ook heel flexibel, dus ik kon de afgesproken datum een aantal keer makkelijk verschuiven.

    Verhuizen: 6687eh

    12-06-2020 – Saskia de Koning
    Een super snelle reactie. Alles keurig verhuisd en ze hebben zelfs oude spullen naar de stort gebracht. Absoluut een aanrader. Bedankt mannen!

    Verhuizen: Badhoevedorp-Noordwijkerhout

    03-06-2020 – Frank van der Meer
    Top. Snelste met reageren op de aangeboden klus, met ook nog eens de beste prijs, bleek na ontvangst van andere aanbiedingen. Prima job, goeie gasten, deden voorzichtig met m’n spullen, geen schade, geen klachten. Uitladen op 2 adressen was geen probleem, ruim binnen de tijd klaar, zonder stress. Van harte aan te bevelen dus.

    Verhuizen: biltoven

    01-06-2020 – Harald Beenakkers
    Mijn ervaring met Busje-komt-zo is meer dan positief. Zeer aardige mensen, betrouwbaar en professioneel. Wanneer ik in de toekomst nog iets te verhuizen heb, dan klop ik bij hen aan. Nogmaals bedankt voor de snelle service!

    Verhuizen: Almere

    26-05-2020 – Anoniem
    Vandaag is onze verhuizing uitgevoerd door Busje komt zo. Van te voren ontving ik een heldere offerte en was de communicatie zeer vlot.

    Vanmorgen kwamen de verhuizers exact op het afgesproken tijdstip aan en gingen gelijk aan de slag. Alle spullen werden zeer zorgvuldig verpakt en met zorg in de vrachtwagen gezet. Bij ons nieuwe huis werd alles ook weer in hoog tempo uitgeladen en uiteindelijk waren ze met de vooraf ingeschatte tijdsindicatie klaar.

    De jongens waren tot slot zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Kortom, wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop Busje komt zo onze verhuizing heeft uitgevoerd en wij kunnen ze van harte aanbevelen.

    Verhuizing binnen gebouw: Huishoudelijke apparatuur

    24-04-2020 – Ilse Otte
    Vriendelijk , goede service!

    Verhuizen: Utrecht

    07-04-2020 – Anoniem
    Zeer fijne partij om mee te werken! We hadden duidelijke en prettige communicatie op voorhand. Mannen waren keurig op tijd op locatie en werkten snel en netjes. Zowel hard gewerkt, zware spullen gesjouwd, maar ook geholpen met monteer werk. Zeer aan te raden.

    Zakelijke verhuizing: Capelle aan den IJssel

    05-03-2020 – Patricia van Sandwijk
    Wat een fijn bedrijf.
    Aardige mensen. Gaan heel voorzichtig en kundig met de spullen om.
    Voor een volgende keer zou ik dit bedrijf zeker weer nemen.

    Verhuizen: Huizen

    27-02-2020 – H Mulder
    Prima verhuizing gehad. Netjes en snel gewerkt! Top!

    Verhuizen: Spijkenisse

    15-02-2020 – Ingrid Kleefstra
    Prima verhuisbedrijf . Ik had zware meubels ( lastig transport) en dat hebben de verhuizers heel goed opgelost en uitgevoerd. Heel tevreden!

    Verhuizen: Hei en Boeicop; Uit elkaar halen en in elkaar zetten van…

    03-02-2020 – Catherine Chapman
    Polite, friendly and efficient. The 2 men who came to move my furniture were very helpful. They dismantled and then reassembled some furniture at my new address. The administration was also to a high standard. I recommend this company and will likely use them again in the future.

    Verhuizen: Storage in Amstelveen

    30-01-2020 – teresa harris
    Perfect! Guys worked very quickly and professionally, recommended and would use again.
    Great communication at any time of the day they respond to your questions.

    Fabulous company!

    Verhuizen: Rotterdam; Materiaal om spullen in te pakken

    06-01-2020 – Sinan Aktan
    Professionele aanpak, op tijd, snel en betrouwbaar. De service en het gemak van ‘busje komt zo’ is een aanrader. Prima!!

    Verhuizing van Duitsland naar Papendrecht…

    05-12-2019 – Corne
    Busje Komt Zo, heeft ons op een zeer vakkundige manier vanuit het Duitse Twist-Adorf verhuisd naar het Nederlandse Papendrecht. Alles is keurig op tijd en geheel volgens afspraak verhuisd. Door de professionele aanpak van Busje Komt Zo hebben ze bij ons als klant een hoop verhuisperikelen uit handen genomen. Alle lof voor Busje Komt Zo en hun team. Heeft u iets te transporteren bel Busje Komt Zo en het wordt voor u probleemloos, snel en tegen een zeer scherp tarief getranporteerd. Als zeer tevreden klanten zeggen wij DOEN.

    Hulp bij verhuizing in Utrecht maandag 19-1 14-16u

    19-01-2015 – Michael Munker
    prima!! op tijd. snel. flexibel.

    Aanrader

    14-05-2014 – Angelique Bremer
    De service en het gemak van ‘busje komt zo’ is een aanrader. De vervoersopdracht wordt snel verwerkt, een offerte volgt binnen enkele uren met een scherpe prijsstelling. De vriendelijke chauffeur verschijnt op het afgesproken tijdstip en beschikt naast een ruime bus ook over spierkracht De artikelen worden met zorg vervoert (in dit geval ging het om kwetsbare lading van glas) en keurig afgeleverd. Inmiddels heb wederom een aankoop gedaan waarbij ik mij voor het vervoer weer heb gemeld bij ‘busje komt zo’.

    Verhuizen: Almere

    26-05-2020 – Anoniem
    Vandaag is onze verhuizing uitgevoerd door Busje komt zo. Van te voren ontving ik een heldere offerte en was de communicatie zeer vlot.

    Vanmorgen kwamen de verhuizers exact op het afgesproken tijdstip aan en gingen gelijk aan de slag. Alle spullen werden zeer zorgvuldig verpakt en met zorg in de vrachtwagen gezet. Bij ons nieuwe huis werd alles ook weer in hoog tempo uitgeladen en uiteindelijk waren ze met de vooraf ingeschatte tijdsindicatie klaar.

    De jongens waren tot slot zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Kortom, wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop Busje komt zo onze verhuizing heeft uitgevoerd en wij kunnen ze van harte aanbevelen.

    Verhuizing binnen gebouw: Huishoudelijke apparatuur

    24-04-2020 – Ilse Otte
    Vriendelijk , goede service!

    Verhuizen: Utrecht

    07-04-2020 – Anoniem
    Zeer fijne partij om mee te werken! We hadden duidelijke en prettige communicatie op voorhand. Mannen waren keurig op tijd op locatie en werkten snel en netjes. Zowel hard gewerkt, zware spullen gesjouwd, maar ook geholpen met monteer werk. Zeer aan te raden.

    Zakelijke verhuizing: Capelle aan den IJssel

    05-03-2020 – Patricia van Sandwijk
    Wat een fijn bedrijf.
    Aardige mensen. Gaan heel voorzichtig en kundig met de spullen om.
    Voor een volgende keer zou ik dit bedrijf zeker weer nemen.

    Verhuizen: Huizen

    27-02-2020 – H Mulder
    Prima verhuizing gehad. Netjes en snel gewerkt! Top!

    Verhuizen: Spijkenisse

    15-02-2020 – Ingrid Kleefstra
    Prima verhuisbedrijf . Ik had zware meubels ( lastig transport) en dat hebben de verhuizers heel goed opgelost en uitgevoerd. Heel tevreden!

    Verhuizen: Hei en Boeicop; Uit elkaar halen en in elkaar zetten van…

    03-02-2020 – Catherine Chapman
    Polite, friendly and efficient. The 2 men who came to move my furniture were very helpful. They dismantled and then reassembled some furniture at my new address. The administration was also to a high standard. I recommend this company and will likely use them again in the future.

    Verhuizen: Storage in Amstelveen

    30-01-2020 – teresa harris
    Perfect! Guys worked very quickly and professionally, recommended and would use again.
    Great communication at any time of the day they respond to your questions.

    Fabulous company!

    Verhuizen: Rotterdam; Materiaal om spullen in te pakken

    06-01-2020 – Sinan Aktan
    Professionele aanpak, op tijd, snel en betrouwbaar. De service en het gemak van ‘busje komt zo’ is een aanrader. Prima!!

    Verhuizing van Duitsland naar Papendrecht…

    05-12-2019 – Corne
    Busje Komt Zo, heeft ons op een zeer vakkundige manier vanuit het Duitse Twist-Adorf verhuisd naar het Nederlandse Papendrecht. Alles is keurig op tijd en geheel volgens afspraak verhuisd. Door de professionele aanpak van Busje Komt Zo hebben ze bij ons als klant een hoop verhuisperikelen uit handen genomen. Alle lof voor Busje Komt Zo en hun team. Heeft u iets te transporteren bel Busje Komt Zo en het wordt voor u probleemloos, snel en tegen een zeer scherp tarief getranporteerd. Als zeer tevreden klanten zeggen wij DOEN.

    Hulp bij verhuizing in Utrecht maandag 19-1 14-16u

    19-01-2015 – Michael Munker
    prima!! op tijd. snel. flexibel.

    Aanrader

    14-05-2014 – Angelique Bremer
    De service en het gemak van ‘busje komt zo’ is een aanrader. De vervoersopdracht wordt snel verwerkt, een offerte volgt binnen enkele uren met een scherpe prijsstelling. De vriendelijke chauffeur verschijnt op het afgesproken tijdstip en beschikt naast een ruime bus ook over spierkracht De artikelen worden met zorg vervoert (in dit geval ging het om kwetsbare lading van glas) en keurig afgeleverd. Inmiddels heb wederom een aankoop gedaan waarbij ik mij voor het vervoer weer heb gemeld bij ‘busje komt zo’.

    Scroll naar boven